نان سوسیس یکی از انواع نان های بسیار خوشمزه و بین المللی می باشد که بافت بسیار خوبی دارد. شما می توانید این نان خوشمزه را برای شام یا نهار سرو کنید. اما این نان به دلیل استفاده از سوسیس به این اسم مشهور شده است و شما می توانید از هر نوع سوسیسی که دوست دارید مانند سوسیس انگشتی یا آلمانی برای تهیه این نان استفاده کنید.
نانها انواع مختلفی دارند و در مدلها و مزه ها و شکلهای مختلفی درست می شوند و شاید بتوان ان را یکی از پر تنوع ترین خوردنی ها دانست. برخی از آنها به صورت نانهای شکم پر هستند که داخل آنها را با مواد مختلفی مانند سبزیجات و یا پنیر و گردو و ... پر می کنند و بدین ترتیب براساس موادی که داخل نان استفاده می شود نانهایی برای استفاده در زمانهای مختلف روز ایجاد می کنند. مثلا نان گردو پنیر بیشتر برای استفاده در وعده صبحانه مناسب است و در عین حال می توان برای میان وعده نیز از آن استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه نان سوسیس
- آرد سفید ۲۵۰ گرم
- شکر ۲۰ گرم
- نمک ۴ گرم
- خمیر مایه ۷ گرم
- شیر ۵۰ گرم
- آب ۱۱۰ گرم
- کره نرم ۳۰ گرم
- سوسیس انگشتی ۱۰ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه نان سوسیس نرم و خوش طعم
ابتدا تمام مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید و با کمک ترازو آشپزی وزن کنید. در تهیه این نان از خمیر مایه فوری استفاده شده است که مستقیم با مواد مخلوط می شود ولی می توانید در صورت نداشتن ابتد خمیرمایه را عمل بیاورید سپس با مواد مخلوط کنید.
در ادامه آب و شیر را باهم مخلوط و خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا هر دو در شیر و آب حل شوند. سپس آرد و نمک را باهم مخلوط و سه بار الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم بدست بیاید.
در ادامه حدود ۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود و می توانید با کمک استند میکسر مواد را خوب ورز دهید. در انتها کره نرم شده را به مواد اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه با دست خوب ورز دهید خمیر نرم و لطیف شود. سپس خمیر را به شکل توپ در بیاورید و برای چند ساعت در محیط گرم استراحت دهید.
در ادامه پف خمیر را بگیرید و خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید و هر چانه را روی یک نایلون قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه دوباره زمان دهید تا پف کند. وسط نان را کمی گود کنید و سوسیس انگشتی به همراه پنیر قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه دوباره استراحت دهید و در سینی فر قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا نان ها پخته شوند. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه نان سوسیس با پنیر
- می توانید به دلخواه کمی سس مایونز و خردل روی پنیر بریزید.
- می توانید چانه ها را به صورت لقمه ای و کوچک در نظر بگیرید.
- برای فر های برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
- می توانید به دلخواه روی نان کمی کنجد و رومال زعفران بزنید
مواد لازم برای نان سوسیس و پنیر روش دوم
- آرد ۳۵۰ گرم
- شیر ۱۸۰ میلی لیتر
- مخمر فوری ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۳۰ گرم
- روغن مایع (برای رومال) ۲ قاشق غذا خوری
مواد میانی نان سوسیس و پنیر روش دوم
- پنیر پیتزا (رنده شده) ۸ قاشق غذا خوری
- سوسیس کوکتل کوچک ۸ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه نان سوسیس و پنیر روش دوم
شیر وشکر ومخمر فوری و نمک و آرد وتخم مرغ را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع شود و بعد کره به دمای محیط را اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید و در ظرف چرب شده خمیر را گذاشته بعد روی ظرف را سلفون کشی کنید و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا استراحت خمیر سوسیس ها را در روغن سرخ کردنی سرخ کنیددر آخر رب گوجه فرنگی را به سوسیس ها اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید پف خمیر را گرفته و به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه بگیرید و هر چانه را باز کنید ویک عدد سوسیس ومقداری پنیر بگذارید ورول کنید وروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و تا آخرین چانه انجام دهید و سپس رویش را پوشانده به مدت نیم ساعت استراحت دهید روی خمیر نانها را با روغن مایع رومال بزنید ودر فر که از قبل بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم گذاشته به مدت ده دقیقه تا بپزد و روی نان طلایی شود نوش جان