توپک پاستا از دسته غذاهای فست فودی می باشد که در سراسر دنیا محبوب است و طرز تهیه آسانی دارد. شما با کمی حوصله می توانید این توپک های پاستا را آماده کنید و سوخاری کنید. امروزه تهیه انواع توپک ها برای مهمانی و میان وعده بسیار زیاد شده است توپک در واقع تشکیل می شوند از یک لایه مواد میانی که با پودر سوخاری و تخم مرغ پوشانده می شوند .
پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می شود و به صورت گلوله ای در روغن سرخ می گردد. این توپک ها بسیار خوشمزه و نرم است و می توان به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها از آن استفاده کرد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه توپک پاستا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای توپک های پاستا
- آرد یک و نیم پیمانه
- شیر ۲ پیمانه
- پودر سوخاری بـه اندازه لازم
- پاستا ۲۰۰ گرم
- پنیر چدار ۲۰۰ گرم
- کره ۴ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۲ شماره
- نمک و فلفل سیاه بـه مقدار لازم
روش تهیه توپک های پاستای ایتالیایی
برای تهیه توپگ خوشمزه با پاستا در ابتدای کار، یک قابلمه آب با کمی نمک روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. سپس پاستا ها را بـه ان اضافه کرده و اجازه میدهیم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد و پخته شود. سپس ان را آب کش میکنیم. تابه را برداشته و روی حرارت قرار میدهیم. کره را درون ان می ریزیم تا ذوب شود. سپس یک چهارم پیمانه آرد را درون ان می ریزیم و حدود ۲ دقیقه تفت میدهیم. در ادامه شیر را بـه تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا باهم یکدست شوند. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را بـه ان اضافه میکنیم و هم می زنیم تا سس غلیظ و یکدستی بـه وجود آید. دراین مرحله پنیر چار را بـه ان اضافه می کنیم و هم میزنیم تا پنیر ذوب شود. در ادامه پاستا را بـه سس اضافه میکنیم. وسپس هم می زنیم تا کامل پاستا ها بـه سس آغشته شود. سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. یک سینی برداشته و کف ان را کاغذ روغنی قرار می دهیم. مخلوط پاستا را روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و بـه مدت ۲ ساعت توی فریزر قرار میدهیم. بعد از ۲ ساعت پاستا ها را از فریزر خارج می کنیم. مواد را روی تخته کار برگردانده و کاغذ را از روی مواد جدا میکنیم. سپس بـه صورت مکعب مستطیلی برش میدهیم و با دست گرد می کنیم. یک بشقاب برداشته و آرد را درون ان می ریزیم. توپک آماده شده را بـه آرد می غلتانیم. دراین مرحله تخم مرغ را درون کاسه می شکنیم و هم میزنیم تا از لختگی خارج شود و یک دست شود. توپک آردی را درون تخم مرغ ها می اندزیم تا بـه تخم مرغ آغشته شود. سپس در پودر سوخاری می غلتانیم. یک قابلمه کوچک بر میداریم. سپس با روغن روی حرارت قرار میدهیم. وقتی روغن داغ شد، توپک ها را درون ان سرخ میکنیم تا طلایی شود. بعد روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه ان گرفته شود. سپس با سس دلخواه ان را سرو می کنیم.
بهتر اسـت در انتها توپک ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید.بـه دلخواه می توانید کمی ژامبون خرد شده نیز داخل مواد پاستا بریزید.می توانید از مخلوط پنیر چدار و پنیر پیتزا استفاده کنید
چند نکته توپک های پاستای ایتالیایی
- بهتر است در انتها توپک ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید.
- می توانید از مخلوط پنیر چدار و پنیر پیتزا استفاده کنید.
- سعی کنید توپک ها را یک اندازه در بیاورید تا به زیبایی آنها اضافه شود.
- به دلخواه می توانید کمی ژامبون خرد شده نیز داخل مواد پاستا بریزید.