امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پودینگ سیب و کارامل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، ژلاتین سفت می شود. پودینگ کارامل و سیب یکی از انواع این پودینگ هاست که با اضافه کردن سیب پخته شده و کارامل خانگی به آن، تهیه می شود. این دسر را می توان به صورت تک نفره تهیه کرد و در جشن ها و مهمانی ها تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پودینگ کارامل و سیب
- آرد سفید ۱/۵ ق غ
- نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ
- شیر ۲ لیوان و نصفی
- شکر ۳ ق غ
- خامه صبحانه ۲ ق غ
- وانیل
مواد لازم برای فیلینگ پودینگ کارامل و سیب
- سیب متوسط ۲ تا ۳ عدد کوچیک
- شکر ۱/۵ ق غ
- دارچین ۱ ق چ
- گردو خرد شده نصف پیمانه
- بیسکوئیت خرد شده نصف پیمانه
مواد لازم برای کارامل پودینگ کارامل و سیب
- شکر ۱/۲ پیمانه
- خامه صبحانه ۳ ق غ
- کره ۱ ق م
طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب
ابتدا سیب ها را پوست کنده و رنده کنید ( رنده درشت). سپس شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا سیب ها آب بندازند و پخته شوند.دارچین و گردو را هم اضافه کنید و تفت بدهید. سپس از روی حرارت بردارید، کمی که از حرارت افتاد، بیسکوئیت را اضافه کنید . تابه را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه پودینگ: شیر را توی قابلمه بریزید ، آردها و شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید روی گاز تا زمانی که غلظت پیدا کند، سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.در این مرحله کف ظرف مورد نظرتان را کمی از فیلینگ ( سیب خنک شده)بریزید و بعد پودینگ را روی آن اضافه کنید و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید.
در این زمان کارامل را آماده می کنیم: شکر را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی که آب بشود و به رنگ قهوه ای دربیاید، با چرخاندن ماهی تابه شکر را کنترل کنید و اصلا با قاشق هم نزنید. وقتی کاراملی شد از روی حرارت بردارید و به آن خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و سریع هم بزنید، سپس دوباره روی گاز گذاشته وهم بزنید، بعد از روی گاز بردارید و کره را اضافه کنید . حالا کارامل آماده شده را روی پودینگ ها ریخته و نوش جان کنید.