شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی دردسر است و می تواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.
شامی کباب از غذاهایی است که در شهرهای مختلف کشورمان با دستورهای متنوعی درست می شود، این بار با آموزش شامی کباب شهر جهرم در خدمت شما عزیزان هستیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی کباب جهرمی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شامی کباب جهرمی
- 2 عدد:بادمجان
- 2 عدد:سیب زمینی پخته
- 1 عدد:سیب زمینی خام
- 1 عدد:پیاز
- 1 عدد:تخم مرغ
- 1 ق س:ماست
- 1 ق س:آرد گندم
- به میزان لازم:نمک و فلفل
طرز تهیه شامی کباب جهرمی
برای درست کردن این شامی باید بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.سپس پوست آن را بکنید و به صورت خیلی ریز ساطوری کنید.بعد سیب زمینی خام و پخته را پوست بگیرید و جداگانه رنده کنید .وقتی سیب زمینی خام را رنده کردید آبش را بگیرد و بعد با سیب زمینی پخته مخلوط کنید.
پیاز را هم همین طور رنده کنید و آبش را بگیرد. سپس ماست را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید و خوب هم بزنید.اگر مایه شامی شل بود یک قاشق غذاخوری آرد گندم به آن اضافه کنید.تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.وقتی روغن داغ شد ، از مایه شامی به اندازه یک قاشق بردارید و داخل روغن بریزد تا خودش را بگیرد ، با پشت قاشق سطح رویش را صاف کنید .وقتی یک طرف شامی سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید و سرخ کنید. اگر خواستید در تهیه این شامی از گوشت هم استفاده کنید میتوانید 150 گرم گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید.