رولت مرغ یکی از انواع غذاهای مدرن و امروزی است که علاوهبر طعم خوب و دلچسبش ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در مهانی و جشنها مناسب است.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی رواج بیشتری دارد. رولت مرغ یکی از غذاهای مدرن و خوشمزه است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در جشنها و مهمانیها مناسب است.
رولت مرغ دستور پخت بسیار سادهای دارد و میتوانید این غذای خوشمزه و شیک را با صرف زمان کمی در منزل آماده کنید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه رولت مرغ و نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ
فیله مرغ یا سینه بدون استخوان: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف فنجان
هویج آبپز: ۲ عدد
زرشک: نصف فنجان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
آب جوش: ۱ لیوان