دونات مرغ نوعی پیش غذا و فینگر فود بسیار خوشمزه و جذاب است که از ترکیب مرغ با سیب زمینی، پیاز، سیر، جعفری، نان تست و... تهیه میشود.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی رواج بیشتری دارد. دونات مرغ نوعی فینگرفود و غذای فست فودی محسوب میشود که به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو میشود و برای میز مهمانی و یا جشن تولد یک پیش غذای بسیار خوشمزه و جذاب به خصوص برای کودکان است.
شما میتوانید این پیش غذای خوشمزه را در منزل به صورت سالم و خانگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه دونات مرغ در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این پیش غذای خوشمزه و جذاب تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه دونات مرغ
سینه مرغ بدون استخوان: نصف یک سینه کامل
سیب زمینی آبپز: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
جعفری تازه خرد شده: ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پودر پاپریکا: به میزان لازم
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
پودر سوخاری: ۱ لیوان
آرد سفید: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
نان تست: ۲ عدد
شیر: نصف لیوان
روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم