کرم کارامل یکی از راحتترین و محبوبترین دسر هاست که به خاطر طعم بینظیر و بافت نرمش خیلی پرطرفدار است و شما هم زیاد ازما سوال میپرسید که کرم کارامل را چه جوری باید درست کرد. با ما همراه باشید.
کرم کارامل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم کارامل در ادامه با ما همراه باشید.
کرم کارامل چیست؟
کرم کارامل یک دسر است که از کاستارد و کارامل درست می شود. معمولا برای درست کردن کرم کارامل سیروپ شکر درست می شود و کف ظروف رمکین ریخته می شود. روی کارامل هم با یک کاستارد بر پایه تخم مرغ و شیر پوشیده می شود. سپس کرم کارامل درون فر و با تکنیک حمام آب پخته می شود. کرم کارامل بسیار شبیه به کرم بروله است با این تفاوت که در تهیه کرم بروله از خامه استفاده می شود و برای درست کردن کرم کارامل از شیر استفاده می شود.
کرم کارامل به صورت سرد سرو می شود. بنابراین بعد از پخت باید کرم کارامل را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و بعد آن را از ظرف جدا کنید و در یک بشقاب برگردانید. در حالی که به عقیده بسیاری کارامل کرم یک دسر فرانسوی است، زادگاه این دسر مورد بحث است و اسپانیا و انگلیس نیز ادعا می کنند که این دسر اولین بار در کشور آن ها درست شده است.