فرقی نمیکند قصد پخت چه نوع دلمه ای دارید، دلمه برگ مو یا بادمجان و ... مهم ترفندی است که طعم و عطر غذای شما را برای میهمانان به یاد ماندنی می سازد.
راز خوشمزه شدن دلمه در انواع مختلف برگ مو و…
دلمه برگ مو یکی از خوشمزه ترین غذاها و پیش غذاها است که از ترکیب برنج، گوشت، سبزیجات تهیه می شود و در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه را برخی از کدبانوهای ایرانی بی نظیر تهیه می کنند به طوری که افراد خانواده از خوردن آن سیر نمی شوند، رازهایی برای خوشمزه شدن دلمه برگ مو وجود دارد که در این بخش از آشپزخانه به آن پرداخته ایم پس برای لذیذ و خوشمزه شدن دلمه های خود این نکات را از یاد نبرید.
خیس دادن لپه ها
برای خوشمزه تر شدن دلمه خیس دادن و پخت لپه را از یاد نبرید. ابتدا لپه ها را 2 ساعت قبل از پخت در ظرفی با آب کافی خیس دهید تا نفخ آن از بین برود سپس اجازه دهید که لپه ها به مرور زمان پخته شوند اما نگذارید لپه های شما زیادی له شوند.