کالباس از از فرآوردههای گوشتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که میتوانید آن را با روشی آسان و با استفاده از مواد غذایی در دسترس بهراحتی در منزل تهیه کنید.
کالباس نوعی محصول گوشتی از خانواده سوسیس است که معمولا به صورت سرد و برش خورده مصرف میشود. تاریخ تولید سویس و کالباس در ایران به سال ۱۳۰۷ شمسی بر میگردد، زمانی که یک فرد روسی به نام افونامو در شهر بندر انزلی با استفاده از یک ماشین دستی کوچک به تولید سوسیس و کالباس پرداخت تا هم وطنانش بتوانند به راحتی این محصول را در ایران تهیه کنند. بعدها این صنعت در ایران رونق پیدا کرد و سوسیس و کالباس مورد توجه ایرانیان قرار گرفت.
کالباس یک فرآورده غذایی خوشمزه و محبوب در میان همه افراد است که هم به صورت خام در انواع ساندویچها مصرف میشود و هم برای تهیه انواع پیتزا، فست فودها و غذاهای مدرن و امروزی از آن استفاده میشود. مصرف کالباس البته خطراتی هم برای سلامتی دارد و باید همیشه برندهای معتبر و مورد اطمینان آن را تهیه کرد که بسیار هم گران هستند. شما میتوانید در منزل با یک روش ساده و مواد لازم در دسترس کالباس خانگی خوشمزه و درعین حال سالم را تهیه کنید و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کالباس خانگی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کالباس مرغ خانگی
مرغ: نصف سینه کامل و ۱ عدد ران
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاب: ۱ قاشق غذاخوری
هویج خام خرد شده: نصف لیوان
قارچ خرد شده: نصف لیوان
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر کاری، پودر دارچین: به میزان لازم