پارافه موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پارافه موز در ادامه با ما همراه باشید.
دسر پارافه موز یکی از دسر های بسیار محبوب و خوشمزه و لیوانی می باشد که به صورت تک نفره تهیه می شود. شما می توانید این دسر خوشمزه را در خانه با حداقل امکانات تهیه کنید.دسر پارافه موز یا پارفه یک واژه فرانسوی می باشد که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. شما می توانید این دسر را برای تولد ها نیز تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر پارافه موز در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر پارافه موز
- شیر ۲ پیمانه
- پودر نشاسته ذرت ۴ ق غذا خوری
- بیسکویت پودر شده ۱ بسته
- پودر کرم کارامل ۱/۲ بسته
- شکر ۲ ق غذا خوری
- خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم
- موز ۲ عدد
- وانیل نوک ق چای خوری
طرز تهیه دسر پارافه موز با بیسکویت پتی بور
نشاسته ذرت را با ۱/۲ شیر مخلوط کنید تا نشاسته باز شود. سپس مابقی شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس پودر کرم کارامل آماده را اضافه کنید و در ادامه وانیل و شکر ار اضافه کنید و شیرجوش را روی حرارت قرار دهید.قابلمه را باید روی شعله متوسط هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود. حالا باید مرتب هم بزنید تا مواد کم کم غلیظ شود. دقت کنید نباید حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید تا به آرامی نشاسته با مواد ترکیب شود و به غلظت فرنی برسد.
روی مواد را سلفون کشیده تا رویه نبندد و کمی خنک شود. موز ها را پوست بگیرید و بیسکویت پتی بور را داخل نایلون یا غذاساز ریخته و پودر کنید تا له شود. خامه قنادی را از فریزر خارج کنید تا شل شود. خامه قنادی با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
لیوان های مورد نظر را آماده کنید. از مواد تهیه شده در مرحله اول داخل لیوان بریزید و بعد بیسکویت خرد شده و موز و کمی شکلات چیپسی دلخواه بریزید و همین طور لایه ها را همانند عکس بچنید و در انتها روی لیوان بیسکویت ریخته و خامه قنادی فرم گرفته ماسوره بزنید با هر میوه ی که دوست دارید تزیین کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه دسر پارافه موز ساده و شیک
- از نشاسته گل استفاده نکنید زیرا برای تهیه این دسر مناسب نیست.
- شما می توانید از انواع و اقسام لیوان یا کاسه برای سرو این دسر استفاده کنید.
- افزودن خامه قنادی دلخواه است و می توانید حذف کنید.
- می توانید از انواع بیسکویت و میوه دلخواه در بین لایه ها استفاده کنید.
- به دلخواه می توانید کمی موز پوره شده نیز به مواد نشاسته در انتها اضافه کنید و یا از کمی اسانس موز استفاده کنید.