“لیموناد توت فرنگی” یک نوشیدنی خنک و خوشمزه مخصوص تابستون می باشد که می تواند یک گرمای طاقت فرسا را لذت بخش کند.
از قدمت این نوشیدنی بیش از هزار سال می گذرد و دستور تهیه این نوشیدنی که ترکیبی از آب، شکر و لیمو ترش است، تغییر نکرده است. محققان و تاریخ دانان می گویند نوشیدنی لیموناد اولین بار در قرون وسطی توسط مردم مصر در سواحل مدیترانه تهیه شده است و شواهد نشان می دهند که مرکبات از جمله لیمو ترش از زمان یهودیان وجود داشته است. در 20 اوت سال 1630 برای اولین بار نوشیدنی لیموناد به مردم پاریس معرفی شد. در کشور فرانسه اغلب لیموناد را از ترکیب آب گازدار، آب لیمو و عسل تهیه می کردند. کم کم لیموناد در اروپا محبوبیت بسیاری پیدا کرد و باعث شد یک شیمیدان انگلیسی به نام جوزف پریستلی دستگاه تولید آب گازدار را اختراع کند. امروزه لیموناد در کل جهان محبوبیت دارد و این نوشیدنی فواید خاص خود را دارد. در ادامه این مقاله به طرز تهیه لیموناد توت فرنگی می پردازیم.
مواد لازم برای لیموناد توت فرنگی
- آب لیمو ترش ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- توت فرنگی ( له شده ) ۵۰۰ گرم
- ماءالشعیر یا سودا ( بدون طعم) ۳ پیمانه
- لیمو ترش به مقدار لازم
طرز تهیه لیموناد توت فرنگی
در قابلمه ای مناسب، آب لیموترش، شکر و نمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. پس از آن، از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود، سپس توت فرنگی را به آن اضافه کرده و در مخلوط کن بریزید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا لیمو ناد آماده شود. ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید. پس از این مدت، در لیوان های سرد ریخته و در زمان سرو، یک برش نازک لیمو ترش در لیوان انداخته و سرو کنید