لوکوم یکی از شیرینیهای سنتی و اصیل ترکیه است و شباهتی به مسقطی ایران دارد. طرز تهیه این شیرینی خوشمزه به قدری راحت است که میتوانید قبل از مهمانی تهیه کنید.
طرز تهیه لوکوم ترکیه ای اصل؛ خوشمزه، راحت و سالم
لوکوم ترکیه ای یا لوکوم پاشا که به آن لوکما، لوقما یا راحت الحلقوم هم گفته میشود، یکی از شیرینیهای سنتی ترکیه است که شبیه مسقطی ایرانی می باشد و در طرز تهیه آن، مواد مشابهی به کار میرود. اگر طرفدار این شیرینی ترکیه ای هستید، با این بخش از آشپزخانه همراه شوید تا فوت و فنهای تهیه لوکوم زنجبیل و پسته و نگهداری آن را در خانه یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه لوکوم ترکیه ای
مواد لازم | میزان لازم |
نشاسته | 1 پیمانه |
شکر | 5/1 پیمانه |
پودر زنجبیل | 1 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 4/1 قاشق چایخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
مغز پسته | 1 قاشق غذاخوری |