شاورمای مرغ یک غذای لذیذ عربی است که برای میهمانی های کوچک مناسب می باشد. این غذا برای کودکان از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
2 نوع طرز تهیه شاورمای مرغ خوشمزه عربی
شاورما یک روش پخت غذا مربوط به شرق میانه است که در آن تکه های نازکی از گوشت قرمز که معمولاً گوشت بره است را جدا می کنند و به سیخ کشیده و مقابل آتش یا دیگر منبع گرما می گیرند. قسمت بیرونی گوشت به آرامی و به تدریج پخته می شود و سپس آن را سرو می کنند که یک غذای خیابانی رایج است و طعم ترد، آبدار و تند آن طرفداران زیادی دارد.
نوعی از شاورما که می خواهیم به شما معرفی کنیم، داخل اجاق گاز پخته می شود و کمی با شاورمای سنتی متفاوت است اما طعم و تردی آن را می توانید در این شاورمای خانگی هم احساس کنید.
شاورما معمولاً با گوشت قرمز درست می شود و آن را همراه با نان پیتا یا سبزیجاتی مثل کاهو، پیاز و گوجه فرنگی استفاده می کنند اما می توانید آن را با مرغ هم درست کنید و خیلی راحت با نان پیتا یا با برنج میل کنید. در کل هر مدلی از شاورما را که استفاده کنید، عاشقش می شوید.
پختن مرغ با پیاز و ترد کردن گوشت مرغ همراه با سس مخصوص، یک طعم اعجاب انگیز را برای شما ایجاد می کند. پس تا انتها این رسپی آشپزخانه را دنبال کنید.