تیرامیسو انبه نوعی دسر میوهای است که از ترکیب میوه انبه با بیسکوییت، خامه، پودر ژلالتین و آب انبه تهیه میشود و دسری بسیار خوش عطر و دلنشین است.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که از ترکیب نوعی بیسکوییت خیس خورده با قهوه همراه با خامه تهیه میشود.
تیرامیسو انبه یکی از انواع دسرهای میوهای است که به دلیل داشتن میوه انبه در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است و در این نوع از تیرامیسو به جای قهوه از آب انبه استفاده میشود. این دسر خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی و جشنها انتخاب بسیار زیبا و مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه تیرامیسو انبه همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو انبه
انبه: ۳ عدد
بیسکوییت پتی پور ساده (یا لیدی فینگر): ۲ بسته
خامه قنادی: ۴۰۰ گرم
آب انبه: ۱ لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم لیوان