پلو مخلوط با قلقلی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
پلوهای مخلوط انواع مختلفی دارند. برخی از آن ها با سبزیحات تهیه می شوند و در طرز تهیه برخی دیگر گوشت و مرغ به کار می رود. بسیاری از اوقات ممکن است دوست داشته باشید یک پلو مخلوط بدون گوشت تهیه کنید. غذاهایی مقوی و خوشمزه که برای درست کردن آن هیچ گونه گوشتی مورد استفاده قرار نمی گیرد. این غذاها برای افرادی که گیاه خوار هستند و یا به دنبال درست کردن غذاهایی بدون گوشت و غذا با سویا هستند، بسیار مناسب است. در سرویس آشپزی ما می توانید با طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ
- ران مرغ یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- آرد سوخاری ۲ ق غذا خوری
- برنج ۳ پیمانه
- بادمجان ۲ عدد
- جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
- زرشک ۲ ق غذا خوی
- زعفران به مقدار لازم
- خلال پسته به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ و بادمجان
ابتدا سینه یا ران بدون استخوان مرغ را باید به همراه پیاز چرخ یا میکس کنید. شما می توانید از مخلوط سینه و ران بدون استخوان استفاده کنید. اگر غذاساز یا چرخ گوشت ندارید می توانید با چاقو مرغ را خیلی ریز و ساطوری کنید و با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
در ادامه ادویه ها و آرد سوخاری را به همراه مرغ خوب ورز دهید تا مسنجم و یکدست شد. سپس روی کاسه بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. از مواد به اندازه دلخواه بردارید و داحل روغن داغ شده سرخ کنید و در حین سرخ شدن برای خوشرنگ شدن کمی زعفران روی آن ها بریزید، وقتی قلقلی ها سرخ شدند در انتها جعفری خرد شده را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر جعفری آزاد شود.
برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و برای ۲۰ دقیقه داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود. سپس داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. زرشک را به همراه کمی آب خیس کنید و کنار بگذارید.
برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را بگیرید. کف قابلمه ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید و مقداری از برنج و بعد قلقلی مرغ و بادمجان سرخ شده را لا به لا بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بعد از ۴۰ دقیقه روی آن کمی کره و زعفران بریزید. در انتها زرشک و خلال پسته خیس خورده را برای ۳۰ ثانیه داخل روغن داغ سرخ کنید و روی پلو بریزید.
نکات کلیدی در تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ و بادمجان
نکات کلیدی در تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ و بادمجان
- می توانید به دلخواه از مخلوط برنج ایرانی و دودی استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
- می توانید بجای قلقلی مرغ از گوشت استفاده کنید.
- جعفری دلخواه است ولی عطر فوق العاده ای به پلو می دهد.