رول مرغ و اسفناج یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار شیک بین المللی است که برای پذیرایی در مجالس و مهمانی های بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول مرغ و اسفناج در ادامه با ما همراه باشید.
برای بیشتر ما امتحان کردن غذاهای جدید و طبخ غذاها به روش های مختلف جذابیت زیادی دارد. معمولاً غذاهای متنوعی را می توان با استفاده از مرغ تهیه کرد که شاید به جرات بتوان گفت که یکی از شیک ترین و البته لذیذترین روش طبخ مرغ، درست کردن رول مرغ و اسفناج است. این غذا روش پخت بسیار ساده ای دارد و شما می تواند آن را در مدت زمانی کوتاهی آماده کنید. در این مقاله می توانید با طرز تهیه رول مرغ و اسفناج آشنا شوید .
این غذا به عنوان فینگر فود و یا میان وعده قابل استفاده است. می توان مرغ ها را تا مرحله قبل از سرخ کردن آماده نمود و در فریزر نگه داشت. و موفع مهمانی ها از آن استفاده کرد. از این رو غذای شیکی است که سریع آماده می شود. این غذا را در کنار انواع سس و ماست می توان سرو نمود.
مواد لازم برای تهیه رول مرغ و اسفناج
- سینه مرغ ۲ عدد
- اسفناج ۵۰۰ گرم
- پنیر ورقه ای ۵ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- آبلیمو ۱ ق غذا خوری
- ماست ۱ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم و با بیفتک خوب بکوبید تا نازک شدن این کار باعث می شود به خوبی رول شود بهتر است روی سینه مرغ یک نایلون بگذارید و بکوبید.ابتدا پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس سیر را نیز پوره کنید و به آن ماست و آبلیمو و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید حالا مواد مرینت را روی سینه مرغ کوبیده شده بریزید و خوب ماساژ دهید و بعد روی ظرف را پوشانده و بگذارید برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود.
اسفناج را پاک کنید و خوب بشورید شما می توانید برای پخت اسفناج از دو روش استفاده کنید روش اول اینکه داخل تابه بدون روغن تفت دهید تا آبش کشیده شود و یا می توانید اسفناج ها را بخارپز کنید.در ادامه سینه مرغ مزه دار شده را از مواد مرینت جدا کنید و روی تخته آشپزی قرار دهید روی هر سینه مرغ مقداری پینر ورقه ای و اسفناج پخته شده سپس محکم سینه مرغ را رول کنید و با کمک خلال دندان فیکس کنید.
داخل یک تابه گریل یا معمولی مقداری روغن ریخته و رول های مرغ را داخل تابه گریل کنید و یا می توانید رول مرغ ها را در مواد سوخاری بزنید و در روغن شناور سرخ کنید و اگر دوست دارید به صورت رژیمی تهیه کنید داخل فر قرار دهید تا طلایی و پخته شود.
نکات کلیدی در تهیه رول مرغ و اسفناج
- شما می توانید از پنیر چدار یا رنده شده نیز استفاده کنید.
- به دلخواه می توانید سبزیجات مختلف را همراه با اسفناج اضافه کنید.
- می توانید از هر ادویه ی دلخواه ای برای مرینت کردن استفاده کنید.
- ترکیب این رول مرغ با سالاد کاهو و سس بی نظیر است.