قارچ سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
قارچ سوخاری یک نوع پیش غذای پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه است. امروزه قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده در رستوران ها و فست فوت ها یک پیش غذای نوین و معروف محسوب می شود. قارچ سوخاری به روش های مختلفی درست می شود. ما در این آموزش، قارچ سوخاری خانگی در تابه و فر را آماده کرده ایم.
به هر حال اگر با طرز تهیه قارچ سوخاری آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مواد لازم و طرز تهیه قارچ سوخاری را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این قارچ سوخاری خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری در فر
- قارچ ۵۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱/۴ پیمانه
- آرد سفید ۲ ق غذا خوری
- پودر سوخاری ۴ ق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر
ابتدا قارچ ها را با کمک یک دستما مرطوب خوب تمیز کنید تا سیاهی ها قارچ از بین برود. اگر قسمتی از قارچ خراب است می توانید آن را با چاقو بگیرید یا می توانید با کمک کارد آشپزی پوست روی قارچ را بگیرید.در ادامه تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد شیر و ادویه ها را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید تاخوب مخلوط شوند. داخل یک بشقاب دیگر آرد سفید را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر خوب مخلوط کنید و پودر سوخاری را نیز داخل یک بشقاب دیگر بریزید.
حالا فر یا توستر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا کاملا داغ شود. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و آماده کنید. حالا باید ابتدا داخل مابه تخم مرغ بعد به آرد بزنید و بعد مجدد داخل مایه تخم مرغی و در انتها به پودر سوخاری بغلطانید و روی سینی فر یا توستر بچینید.
تمام قارچ ها را به روش فوق سوخاری کنید و داخل سینی فر قرار دهید و فر با دمای ۲۰۰ درجه روی حالت کانوکشن که دما هم از بالا و هم پایین روشن باشد بگذارید تا قارچ ها طلایی و سرخ شوند. برای توستر نیز به همین روش عمل کنید ولی در توستر امکان زودتر سرخ شدن وجود دارد و بهتر است چک کنید کنید. قارچ ها را از روی سینی بردارید و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه قارچ سوخاری در فر خوشمزه و ساده
- حتما از پودر سوخاری استفاده کنید و آرد سوخاری برای تهیه این غذا مناسب نیست.
- پودر پولکی گزینه خوبی برای تهیه قارچ سوخاری هستند.
- دقت کنید نباید اجازه دهید تا قارچ ها زیاد در مواد سوخاری بماند و همان لحظه در فر قرار دهید.