املت از خوراک های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که معمولا در وعده صبحانه میل می شود، طیف متنوعی از املت ها وجود دارد و می توان گفت هر نقطه از جهان املت خاص خودش را دارد، مثلا املت ایرانی که همان خاگینه است و در خود شکر دارد یا املت اسپانیایی که پر از گوجه فرنگی رنده شده است.
املت بروکلی یا املت کلم بروکلی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه با طعم جدید و متفاوت می باشد که می توانید برای وعده صبحانه یا شام استفاده کنید. املت بروکلی به دلیل وجود کلم بروکلی دارای خواص زیادی می باشد از جمله ویتامین c و آهن و منگنز و پتاسیم می باشد. کلم بروکلی یکی از سبزیجات کلمی می باشد که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. کلم بروکلی از این جهت در بین سبزیجات بسیار معروف است. قطعا همه در زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارند و فقط می خواهند یک وعده غذایی سریع درست کنند سراغ املت می روند و املت بروکلی یک پیشنهاد ویژه برای این زمان ها می باشد. هم سریع آماده می شود و هم بسیار مقوی و خوشمزه است. املت بروکلی می تواند یک صبحانه فوق العاده برای شما و کودکان باشد. امروز قصد داریم طرز تهیه املت بروکلی با پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای املت بروکلی و پنیر
- هویج متوسط 2 عدد
- بروکلی ریز شده 1 و 1/2 لیوان
- تخم مرغ 6 عدد
- شیر 1/2 لیوان
- سس خردل 1 قاشق
- پنیر چدار رنده شده 1 مشت
- پیازکوچک 1 عدد
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 3 قاشق
طرز تهیه املت بروکلی و پنیر
هویج ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. یک تابه بردارید و هویج خرد شده و بروکلی ریز شده را همراه با نصف لیوان آب در تابه بریزید و روی حرارت معمول قرار دهید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آنها به مدت 10 دقیقه خوب آب پز شوند. ( اگر آب کشیده شد بازهم اضافه کنید.)تخم مرغها را بشکنید و با شیر و سس خردل و نمک خوب مخلوط کنید. پیاز را خرد کنید و درون مواد بریزید سپس مخلوط سبزیجات بخارپز شده و پنیر را اضافه کنید و همه مواد را باهم هم بزنید. 3 قاشق روغن زیتون درون یک تابه نچسب بریزید و هنگامیکه کمی داغ شد مواد املت را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم املت را بپزید. سفت شدن املت نهایتا 8 تا 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. سپس می توانید صبحانه مقوی و سالم را میل کنید!