قیمه نذری از آن دسته غذاهاییست که طعمش تا مدتها زیر دندانتان خواهد ماند راز این عطر و طعم خوب ادویه مخصوص قیمه است که ما طرز تهیه آن را برایتان آماده کرده ایم.
ادویه قیمه نذری، چی بریزم که هم خوشمزه بشه هم خوش عطر؟
نذری دادن به بخشی از فرهنگ عزاداری ایران به خصوص ماه های صفر و محرم تبدیل شده است. در این ماه غذاهای مختلفی طبخ می شود اما قیمه جزو پرطرفدارترین غذاهای نذری است تا جایی که قیمه نذری یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که همه ما در طول زندگی خورده ایم.
نحوه پخت، استفاده از مواد غذایی سالم، گوشت تازه در خوشمزه شدن قیمه نذری تاثیر گذار است اما آنچه سبب خوشمزگی بیشتر این غذای لذیذ می شود، ترکیب ادویه هایی است که در آن به کار می رود. اگر می خواهید امسال در ایام عزاداری محرم قیمه نذری بپزید، حتما این ادویه که در ادامه این بخش از آشپزخانه طرز تهیه آن را به شما می گوییم را در خانه تهیه کنید و قیمه نذری تان را خوشمزه تر و خوشبوتر از سال های پیش بپزید.
ادویه مخصوص برای قیمه نذری
مواد لازم | مقدار |
پودر دارچین | 2 قاشق چای خوری |
پودر هل سبز | 2 قاشق چای خوری |
زعفران ساییده شده | 1 قاشق چای خوری |
پودر جوز هندی | 1/2 قاشق چای خوری |