حلوای برنجی نوعی حلواست که از ترکیب آرد برنج با آرد گندم تهیه میشود و به همین دلیل نسبت به انواع حلواهای دیگر بافت نرم و طعم متفاوتی دارد.
حلوا یکی از خوراکیهایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا به روشهای گوناگون پخته میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم و شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود.
حلوای آرد برنج نوعی از حلواست که از ترکیب آرد برنج با آرد گندم تهیه میشود و به دلیل داشتن آرد برنج بافت و طعم دلپذیری دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه حلوای برنجی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه حلوا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه حلوای برنجی
آرد برنج: ۱ پیمانه
آرد گندم: یک سوم پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
آب: نصف پیمانه
گلاب: یک سوم پیمانه
روغن جامد: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری