برای خشک کردن میوه با ماکروفر باید به نکاتی مانند انتخاب میوه مناسب، برش دادن میوه ها، استفاده از درجه حرارت مناسب و ... را مد نظر داشته باشید.
یکی از روشهای نگهداری و مصرف میوه برخی از فصلها در طول سال، خشک کردن آنها است. در واقع با انجام این کار شما این امکان را دارید که در طول سال، میوههای خوشمزه فصلهای دیگر سال را نیز برای مصرف در اختیار داشته باشید.
اما اگر کالری مواد غذایی که مصرف میکنید برای شما مهم است، شاید جالب باشد بدانید که در اغلب موارد، کالری میوه های خشک شده بیشتر است؛ موضوعی که در مطلبی جداگانه به آن پرداختهایم. با این توضیحات قصد داریم تا شما را نحوه خشک کردن میوه ها آشنا کنیم. روشهای مختلف و آسانی برای خشک کردن میوه در خانه وجود دارد.
نحوه خشک کردن میوه با ماکروفر
برای خشک کردن انواع میوهها با ماکروفر مراحل زیر را دنبال کنید:
1. انتخاب میوه مناسب
به منظور خشک کردن میوهها به طور صحیح، بهتر است از میوههای تازه و سالم و بدون زدگی استفاده کنید چرا که در صورت خرابی، طعم میوهها پس از خشک شدن تحت تاثیر قرار گرفته و مزه خوشایندی نخواهند داشت.