روش های زیادی را می توان برای جدا کردن پوست گردو از مغز آن استفاده کرد مثل جوشاندن گردوها به مدت یک دقیقه که روشی آسان برای این کار است.
روش کندن پوست سبز گردوی تازه
گردوهایی که تازه چیده شده اند را چگونه می توان نگهداری نمود و یا پوست آنها را به راحتی شکاند؟ معمولا باغداران زمانی که پوست گردوها سبز است آنها را برداشت می کنند ، و به روشهای مختلف آن را خشک می کنند. برای خشک کردن ابتدا باید پوست سبز آن را جدا کرد وسپس پوست قهوه ای باید شکسته شود تا مغز گردو را بتوان استفاده نمود.اگر شما نیز گردوی تازه دارید و نحوه خشک کردن آن ها را نمی دانید بهتر است در این قسمت از نکات خانه داری با ما همراه شوید تا مغز گردها را درست و کامل از پوست آن خارج کنید.
گردوها را زمانی برداشت کنید که هنوز پوست آنها سبز هستند. پوست آنها باید طوری باشد که هنگام فشار دادن، اثر انگشت شما روی پوست سبز آن بماند، بدون آن که زیر آن پوست سیاه شود. این کار رسیده بودن مغز گردو را نشان می دهد. با ضربه زدن به شاخه های درخت، گردوها روی زمین ریخته می شوند. هنگام جمع آوری گردوها از دستکش استفاده نمایید چرا که پوست دست را سیاه می کند.
راه های جدا کردن پوست گردو
روش های مختلفی برای جدا کردن پوست سبز و قهوه ای وجود دارد که می توان برای خارج کردن مغز گردوی سالم از آنها استفاده کرد:
روش اول
با یک چاقوی تیز چند خط روی پوست سبز گردو بیندازید. سپس با پیچیدن یک پارچه کلفت و یا حوله ، با حرکت چرخشی به راحتی پوست سبز گردو را جدا کنید. همچنین می توان گردوها را در یک ظرف آب قرار داده و سپس پوست آنها را جدا کنید. در صورتی که عجله ندارید ، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید زیرا پس از آن به راحتی جدا می شوند.