روغن گل گاوزبان یا گیاه گل گاوزبان در کشور ما از محصولات شناخته شده و مورد استفاده است. در واقع، گل گاوزبان اگر به صورت خوراکی مصرف شود یا به عنوان روغن گل گاوزبان استفاده شود، برای سلامت پوست و سلامت عمومی بدن مفید است. به ویژه روغن گل گاوزبان به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی، ترمیم آسیب و جلوگیری از خشکی و چروک شدن پوست شناخته شده است. این روغن غنی ترین روغن طبیعی با اسید چرب با ارزش به نام اسید گاما لینولنیک است و این اسید چرب یک درمان موثر برای بسیاری از بیماری های پوستی است. گل گاوزبان گیاهی است که بیش از 1500 سال است که مورد استفاده و مصرف قرار گرفته و فواید آن مشخص است. اما افزودن مقداری گل گاوزبان به دمنوش های گیاهی و نوشیدن آن برای آرامش روحی و روانی نیز مفید خواهد بود. با بخش سلامت از مجله آویشن همراه باشید.
خواص کلی روغن گل گاوزبان
هنگامی که به صورت خوراکی مصرف شود، آرامش روحی و روانی ایجاد می کند، درد رباط را تسکین می دهد.
تشکیلات التهابی در بدن را درمان می کند.
خواص ضد التهابی بالایی دارد.
ادرار را آسان می کند و خاصیت ادرار آور دارد.
سیستم گوارش و عملکرد روده را بهبود می بخشد. از مشکلاتی مانند یبوست و سوء هاضمه جلوگیری می کند.
خاصیت پاک کنندگی خون دارد.
مشکلات روده را بهبود می بخشد.
از چین و چروک پوست و علائم پیری جلوگیری می کند.
وقتی با ماساژ روی پوست مالیده شود، دردهای مفصلی، عضلانی و روماتیسمی را تسکین می دهد.
هنگامی که با روغن های طبیعی دیگر مخلوط شده و روی پوست سر مالیده شود، باعث تغذیه، مرطوب شدن و جلوگیری از ریزش مو می شود.