عوارض شایع دیابت نوع ۲ عبارتند از بیماری قلبی، بیماری کلیوی، از دست دادن بینایی و مشکلات گردش خون که میتواند منجر به قطع پا شود.
تحقیقات نشان داده که مصرف محصولات لبنی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد؛ اما گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میدهند و باید به مقدار کم مصرف شوند یا با ماهی و تخم مرغ جایگزین شوند.
به نقل از اکسپرس، مطالعه محققان ایتالیایی نشان داد که مصرف محصولات لبنی بهویژه لبنیات کم چرب و ماست با خطر ابتلای کمتر به دیابت نوع ۲ (T ۲ D) مرتبط هستند. به گفته محققان، گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ بیشتر ارتباط دارد و به میتوان ماهی و تخم مرغ را به جای آنها مصرف کرد.
اضافه وزن عامل خطر اصلی است و پیشبینی میشود باعث تشدید موارد ابتلا به این بیماری میشود. عوارض شایع دیابت نوع ۲ عبارتند از بیماری قلبی، بیماری کلیوی، از دست دادن بینایی و مشکلات گردش خون که میتواند منجر به قطع پا شود.
دستورالعملهای غذایی موجود برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ خوردن غذاهای گیاهی خاص مانند غلات کامل، سبزیجات، میوهها، حبوبات، روغن زیتون است و پزشکان معمولا توصیه میکند مصرف بیشتر محصولات حیوانی را محدود کنید. با این حال، همه منابع پروتئین حیوانی از نظر تغذیهای یکسان نیستند.
دکتر آنالیزا جیوسو، از دانشگاه ناپل فدریکو و همکارانش تحقیقی را روی پیوندهای قبلی ایجاد شده بین غذاهای مختلف حیوانی و دیابت انجام دادند.