موهیتو ملون یکی از انواع نوشیدنی های خنک است که برای رفع عطش در روزهای تابستان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو ملون در ادامه با ما همراه باشید.
نوشیدنی موهیتو کلاسیک که ریشه کوبایی دارد عموما از ترکیب آب گازدار، برگ نعنا، شکر و آبلیمو درست می شود، یعنی موادی با ریشه کوبایی که در نهایت یک نوشیدنی موکتل یا نوشیدنی بدون الکل به عنوان یک شربت ضد عطش به شما می دهند. شما می توانید انواع نوشیدنی موهیتو خانگی یا کافی شاپی را با انواع میوه فصل از جمله توت فرنگی، انبه، سیب و حتی موز درست کنید. بد نیست بدانید ۱۱ جولای روز جهانی نوشیدنی موهیتو است.
تاریخچه موهیتو
موهیتو یا در اصل موجیتو (mojito) که به آن «موخیتو» هم گفته می شود، یک نوشیدنی اصالتا کوبایی است. یک کوکتل که از ۵ ماده اصلی تشکیل شده است: نوشیدنی وایت رام، شکر، آب لیمو، آب سودا (آب گازدار) و نعناع. در موهیتو، برگ های نعناع، کوبیده و با شکر، آب سودا، آب لیمو و … ترکیب می شود.هر چند موهیتو را یک نوشیدنی کوبایی می دانند ولی معلوم نیست آیا کوبایی ها خودشان آن را ابداع کرده اند یا نسخه طرز تهیه موهیتو را از جای دیگری وام گرفته اند.
گفته می شود که سرخپوستان محلی آمریکای جنوبی، داروهای مختلفی برای بیماری های گرمازدگی داشته اند. یک روز قایقی که برای یک مهمانی شبانه به کوبا رفت، با موهیتو، به عنوان یک داروی موثر برگشت. البته نسخه اصلی موهیتو، به شکل امروزی نبوده و از گیاهان بومی آن منطقه در موهیتو استفاده می شده است. ولی به مرور این دستور به شکل متداول امروزی در آمده است.
برخی مورخان ادعا می کنند برده های آفریقایی که در قرن ۱۹ در مزارع نیشکر کوبا کار می کردند، در درست کردن موهیتو نقش اساسی داشته اند. در موهیتوی تولیدی به شیوه اصلی، معمولا از نیشکر استفاده می شود. موهیتو نیز یک نوشیدنی محبوب بین این بردگان بوده و آن ها این اسم را برای موهیتو انتخاب کرده اند.حتی موهیتو را نوشیدنی محبوب «ارنست همینگوی» نویسنده معروف آمریکایی دانسته اند و او را یکی از کسانی می دانند که قدم موثری در جهت معروف کردن این نوشیدنی برداشته است.
موهیتو معمولا در همه جای دنیا شناخته شده و سرو می شود. در بهترین هتل ها تا کافی شاپ های متوسط رو به پایین. تا جایی که این نوشیدنی به خاطر طعم خاص و دلپذیری که دارد، با میوه های دیگر هم تهیه و سرو می شود.
موهیتو توت فرنگی یا «رِد موهیتو» یکی از آن هاست که یک تنوع فوق العاده در زمینه طرز تهیه موهیتو به حساب می آید. موهیتو را با انواع میوه از موز و پرتقال تا هندوانه، انبه، کیوی و خیار هم می توانید درست کنید.
مواد لازم موهیتو ملون
- ملون ۲ لیوان
- آب لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش
- آب سودا گازدار ۱ لیوان
- برگ نعنا به مقدار کافی
- یخ به مقدار کافی
روش تهیه موهیتو ملون
ابتدا پوست و دانه های ملون را جدا می کنیم و آنها را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم سپس تکه های ملون را در غذاساز ریخته و خوب میکس میکنیم.حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه آب سودا گازدار و یخ به غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و کاملا یکدست شوند. در صورتی که تمایل به داشتن موهیتو رقیقی هستید، آب سودا را افزاییش دهید.در صورتی که تمایل داشته باشید موهیتو ملون غلیظی داشته باشید مقدار ملون را افزاییش دهید. زمانی که مواد با هم به خوبی پوره شدند، آنرا درون لیوان های سرومان ریخته و به همراه برگ نعنا تزیین می کنیم.