سوپ قارچ یکی از انواع سوپهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه آن از ترکیب قارچ و مرغ با شیر و خامه استفاده میشود و یک سوپ غلیظ و مجلسی است.
سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا میتوانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.
سوپ قارچ یکی از انواع سوپهای غلیظ و مجلسی است که در بیشتر رستورانها به عنوان پیشغذا سرو میشود. این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی برای بدن بسیار مفید است. پخت این سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشتهای در آشپزی ندارند، بهراحتی میتوانند آن را در منزل تهیه کنند. در این مطلب طرز تهیه سوپ قارچ رستورانی خوشمزه و لعابدار همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این سوپ تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۲ لیوان
جو پرک: ۱ لیوان
شیر: ۱ لیتر
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب جوش: ۳ لیوان
جعفری خرد شده برای تزیین: به میزان لازم