پودینگ خرما نوعی دسر خوشمزه و بسیار مقوی است که از ترکیب خرما با شیر، آرد، کره، گلاب و... تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه میشود و برای اینکه دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه میکنند. پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.
پودینگ خرما یکی از انواع پودینگهاست که به دلیل داشتن شکلات خرما بسیار مقوی است و طعم دلچسبی دارد. پودینگ معمولا به صورت نیمه آماده در سوپر مارکتها موجود است؛ ولی شما میتوانید با این دستور پخت آسان در منزل پودینگی خوشمزه، مقوی و سالم را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پودینگ خرما همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه پودینگ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما
خرما بدون هسته: ۱۰ عدد
شیر: ۲ لیوان
آرد سفید قنادی: دو و نیم قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: دو و نیم قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری