نوشیدن قهوه برای رفع خستگی و خوبآلودگی به یکی از ضروریات زندگی بیشتر ما تبدیل شده است. البته اغلب ما دوست داریم گاهی قهوهای با طعمی جدید را امتحان کنیم و لذت خوردن قهوه را دوچندان کنیم. ما برای شما عاشقان قهوه که به دنبال طعمهای جدید این نوشیدنی هستید، یک پیشنهاد عالی داریم؛ قهوه عسلی را امتحان کنید.
نوشیدنی ها اعم از نوشیدنی های گرم و یا سرد، نوشیدنی های شیرین و یا تلخ را می توان با افزودن برخی از چاشنی ها همچون، هل، وانیل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، عسل و …. می توان طعم دلچسب و متنوع تری به آنها بخشید. به عنوان مثال قهوه عسلی که از جمله ی این ترکیب ها به شمار می رود. در ادامه طرز تهیه قهوه عسلی را آموزش خواهیم داد. این قهوه همچون دیگر نوشیدنی های فرانسوی نظیر هات چاکلت طعم فوق العاده ای دارد.قهوه عسلی یک نوع نوشیدنی گرم و خوش طعم است که به راحتی قابل تهیه شدن در منزل، در اسرع وقت می باشد.
مواد لازم برای تهیه قهوه و عسل با بستنی شکلاتی
- عسل ۲ ق غذا خوری
- آب جوش ۱ ق غذا خوری برای حل شدن عسل
- لیموترش ۱ عدد
- بستنی شکلاتی ۴ اسکوپ
- یخ ۱/۲ پیمانه
- قهوه گلد قوری ۲ ق چای خوری
- آب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه قهوه عسل با بستنی شکلاتی
ابتدا باید قهوه را تهیه کنید، برای این قهوه فوری گلد را داخل یک لیوان ریحته و با آب جوش کمی مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا باز شود و کمی فوم بگیرد. یا می توانید برای تهیه این نوشیدنی به روش های مخلتف و با استفاده از اسپرسو ساز خانگی یا موکاپات قهوه دلخواه خود را تهیه کنید.عسل را داخل لیوان سرو مورد نظر بریزید و با آب جوش گفته شده مخلوط کنید و هم بزنید تا عسل کاملا باز شود، بهتر است آبی که استفاده می کنید به نقطه جوش نرسیده باشد و یا کمی از حرارت افتاده باشد. لیموترش را نصف کنید و آب لیموترش را به کمک یک صافی روی عسل بریزید و هم بزنید.
در ادامه باید یخ ها را روی مواد بریزید و بیستنی شکلاتی را اسکوپ بزنید و روی یخ قرار دهید و در انتها باید قهوه تهیه شده در مرحله اول را روی مواد بریزید و هم بزنید و نوشیدنی را سرو کنید، به دلخواه می توانید کمی شیر فوم گیری روی مواد بریزید.
نکات کلیدی در تهیه قهوه و عسل
- می توانید مقدار عسل را مطابق با ذائقه خود کم و زیاد کنید.
- این مقدار مواد برای یک لیوان بزرگ کافی می باشد و شما می توانید آن را نصف یا دو برابر کنید.
- می توانید برای تزیین از سس شکلاتی استفاده کنید.