دسر بیسکوییتی از جمله دسرهای شیرین و بسیار خوشمزه است که پایه بیسکوییت دارد و یک دسر بسیار آسان و مجلسی است.
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر بیسکوئیتی یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و... از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به شمار میروند. دسر بیسکوئیتی به دلیل داشتن خامه، شیر و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه میشود که این دسر را بعد از خوردن غذاهای چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر بیسکوئیتی یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشنهاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر بیسکوئیتی همراه با همه نکات و فوت و فنهای مربوط به آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر بیسکوئیتی
شیر: ۱ لیتر
شکر: نصف لیوان
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
نسکافه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱ بسته
بیسکوئیت پتی پور: ۲ بسته
شکلات یا پودر کاکائو برای تزیین: به میزان لازم