شیرینی فندقی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه نوروزی است که از ترکیب پودر فندق با آرد، پودر قند، کره و ... تهیه میشود.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند.
شیرینی فندقی شکلاتی یکی از انواع شیرینیهای خانگی خوشمزه است که پودر فندق از مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی به شمار میرود و در ترکیب با شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. این شیرینی علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار زیبا و جذابی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز مناسب است؛ همچنین دستور پخت بسیار آسانی دارد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت این شیرینی خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی فندقی شکلاتی
آرد سفید شیرینی: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
فندق آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکلات تختهای: ۵۰ گرم