مراسم جشن «طلاق» که در دایرهالمعارف الحسانی، «التحراش» نامیده میشود از جمله عادات و رسومی است که بیاباننشینان با آن متمایز میشوند، و این رسم عجیب باعث حیرت بسیاری از مردم دنیا میشود. مردم بدوی این سنت را مایه افتخار خود میدانند و آن را نشانهای از بزرگداشت زن مطلقه در بین سایر زنان برمیشمرند.
صحرانشینان مغرب از آداب و رسوم خاص و ویژهای در رابطه با ازدواج برخوردارند. از جمله؛جشن طلاق. مراسم جشن «طلاق» که در دایرهالمعارف الحسانی، «التحراش» نامیده میشود از جمله عادات و رسومی است که بیاباننشینان با آن متمایز میشوند و این رسم عجیب باعث حیرت بسیاری از مردم دنیا میشود. مردم بدوی این سنت را مایه افتخار خود میدانند و آن را نشانهای از بزرگداشت زن مطلقه در بین سایر زنان برمیشمرند. زن مطلقه در این جوامع برای ازدواج دوم یا حتی سوم از شانس زیادی برخوردارند، چون مردان قبایل صحرانشین چنین زنی را با تجربه میپندارند که راه و رسم زندگی را تجربه نموده و آموخته است. جشن طلاق در مجلسی با رقص و پایکوبی خانواده عروس و داماد جدا شده انجام میشود.
جشن طلاق رسمی است که بدوی ها از اجداد خود به ارث بردهاند. آنها رسوم عجیبی هم درباره ازدواج دارند. از جمله عجیب ترین آن ربودن عروس در مناطق بیابانی این کشور است.