هرچه بشقاب شما رنگارنگتر باشد مغذیتر نیز خواهد بود. در ادامه نحوه خوردن گستردهترین طیف سبزیجات در تابستان پیش رو را برایتان بیان خواهیم کرد.
"خوردن رنگین کمان" یک اصل عالی برای پر کردن شکم است. هرچه بشقاب شما برای تان چشم نوازتر باشد خوردن آن لذتبخشتر و هم چنین مغذیتر خواهد بود. تمام اینها خبر خوبی برای هر فردی است که توصیه میشود ۳۰ گیاه در هفته را به خاطر سلامت روده خود بخورد.
به نقل از گاردین، متخصصان تغذیه مدتهاست که از فواید فیتونوترینتها (مواد مغذی گیاهی) تمجید به عمل آوردهاند: گروهی متشکل از حداقل ۵۰۰۰ ترکیب که مسئول رنگها، طعمها و رایحههای گیاهانی هستند که میخوریم. کاروتنوئیدها باعث میشوند که مواد غذایی قرمز، نارنجی یا زرد شده و آنتوسیانینها باعث آبی و بنفش شدن آن میشوند. هم چنین، سبز رنگ بودن سبزیجات نه تنها به دلیل کلروفیل بلکه به دلیل کاتچین ها، فیتواسترول ها، نیتراتها و سایر مواد شیمیایی است.
هر ترکیب دارای مزایایی برای سیستمهای مختلف بدن شما است. برخی گردش خون را بهبود میبخشند، برخی عملکرد چشم را تقویت میکنند و برخی دیگر از انعطاف پذیری مغز محافظت میکنند.
در نتیجه، چالش اصلی آن است که تا جایی که میتوانید در وعدههای غذایی گیاهان و سبزیجات را جای دهید. در ادامه به ۵ روش خلاقانه برای این کار اشاره خواهیم کرد: