نتایج یک تحقیق علمی جدید در ایالات متحده آمریکا نشان میدهد چای سبز دارای مادهای است که میتواند از تکثیر ویروس کرونا در سلولهای انسانی و ابتلا به نوع شدید عفونت کروناویروس جدید (کووید-۱۹) جلوگیری کند.
عصر ایران نوشت: «نتایج یک تحقیق جدید درباره ارتباط چای سبز با عفونت ویروسی کرونا که در مجله پزشکی BioRxiv در آمریکا منتشر شده، نشان می دهد ماده ای در چای سبز وجود دارد که می تواند با جلوگیری از اتصال نوع جدید ویروس کرونا به سلول های انسانی، از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به ویژه در انواع شدید و جهش یافته ویروس جلوگیری کند.
بر اساس یافته های این تحقیق، ماده ای به نام «اپی گالوکاتکین گالات» (EGCG) موجود در چای سبز حتی می تواند تا حد زیادی در جلوگیری از ابتلا به نوع جهش یافته ویروس کرونا که طی ماه های گذشته نگرانی گسترده ای را در دنیا سبب شده، موثر باشد.
در این مقاله علمی تاکید شده است می توان از چای سبز به عنوان یک روش پیشگیرانه ارزان و ایمن در برابر ابتلا به عفونت ویروسی کرونا استفاده کرد.
محققان اظهار داشتند که چای سبز که مصرف آن در کشورهای آسیایی به ویژه در آسیای شرقی رواج دارد، دارای خواص ضد التهابی است و با pH اسیدی بالایی که دارد می تواند به کاهش خطر ابتلا به علائم شدید کووید-۱۹ کمک کند.
ماده «اپی گالوکاتکین گالات» که در چای سبز وجود دارد مانع اتصال ویروس کرونا به گیرنده های غشای سلولی بدن انسان به نام ACE2 می شود و از این طریق از تکثیر ویروس در بافت های بدن جلوگیری می کند.
ACE2 آنزیمی متصل به سطح خارجی (غشای سلولی) شامل سلول های ریه، شریان ها، قلب، کلیه ها و مخاط و روده هاست و در بیمارانی که به کرونا به ویژه از نوع شدید آن مبتلا می شوند، این آنزیم در نقش گیرنده ویروس کرونا در سطح بافت های مختلف آنها و پیشرفت تکثیر ویروس در بدن آنها به ویژه در ریه ها عمل می کند.