ته چین مرغ یکی از خوشمزهترین و در عین حال شیکترین غذاهای ایرانی است و جایگاه بسیار مهمی در مهمانیها و مجالس ما دارد و ما در این دستور سعی کرده ایم نکات مهم ته چین مرغ و تمام رازهای خوشمزه شدن این غذای لذیذ را برای شما بگنجانیم.
ته چین یکی از خوشمزهترین و در عین حال شیکترین غذاهای ایرانی است و جایگاه بسیار مهمی در مهمانیها و مجالس ما دارد بر خلاف تصور خیلی از افراد تهیه ته چین کار نسبتاً سادهای است فقط نیاز به کمی مهارت و دقت دارد البته یک سری نکات ریز دارد که اگر آنها را رعایت کنید ته چین بسیار خوشمزهای خواهید داشت.
در این دستور سعی کرده ایم نکات مهم ته چین و تمام رازهای خوشمزه شدن این غذای لذیذ را برای شما بگنجانیم. پس همراه ما باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر
برنج ایرانی ۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد که شامل ۳ عدد زرده و ۱ تخم مرغ کامل است
ماست چکیده ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز نگینی خرد شده بزرگ ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
زرشک ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کره ۲۵ گرم
خلال بادام و پسته برای تزیین (دلخواه)
پنیر خامهای برای تزیین (دلخواه)
نکات مربوط به مواد اولیه ته چین مرغ
۱- نکات مربوط به برنج
برنج ته چین حتماً باید ایرانی باشد، چون برنجهای خارجی چسبندگی خوبی ندارند علاوه بر این برنجهای ایرانی نسبت به برنجهای خارجی عطر و طعم بهتری دارند.