سالادها یکی از متنوعترین پیشغذاها در دنیا هستند که با چاشنیهای متفاوتی مانند سرکه، سس، آبلیمو و آبغوره تهیه میشوند. سالاد سزار یکی از خوشمزهترین و محبوبترین سالادهای ایتالیایی است که شهرت بینالمللی دارد.
سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند. اگر به رستورانهای بزرگ سری بزنید، خواهید دید در منوی آنها سالادهای بسیاری وجود دارد که گاه از غذای اصلی گرانتر و متنوعتر هستند. سالادها اغلب به عنوان پیشغذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار گیرند.
سالادها اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و ... تشکیل می-شوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و ... نیز به آن اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذای اصلی نیز آن را میل کرد. سالاد سزار یکی از خوشمزهترین و در عین حال محبوبترین سالادهای ایتالیایی است که درحال حاضر شهرت بینالمللی پیدا کرده است و در بیشتر رستورانهای جهان سرو میشود.
این سالاد در ایران هم بسیار محبوب است و در خیلی از کافهها و رستورانها سرو میشود و شاید بتوان گفت جزء چند سالاد پر طرفدار در ایران است. برخلاف تصور عموم این سالاد ربطی به ژولیوس سزار امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع سزار کاردینی آشپز ایتالیایی آمریکایی است که در جشنهای استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دمدستش این سالاد خوشمزه را آماده کرد.
مطمئناً سزار کاردینی هیچوقت فکرش را هم نمیکرد که این سالاد شهرتی جهانی پیدا کند. به دلیل محبوبیت زیاد سالاد سزار در این مطلب طرز تهیه این سالاد خوشمزه و سس آن را برای شما عزیزان آموزش میدهیم. پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.