در آستانه ماه رمضان، معمولا تهیه مواد غذایی ارزان و با قیمت مصوب تبدیل به یکی از مهمترین دغدغه های مردم می شود.
بررسی ها نشان می دهد در بازار مواد غذایی و بنکداران خوشبختانه کمبود کالایی وجود ندارد اما به دلیل مشکلات اقتصادی میزان خرید مردم نسبت به سالهای قبل کاهش یافته است.
با توجه به پرهزینه بودن فروردین ماه، باید منتظر فرارسیدن اردیبهشت و دریافت حقوق ها بود زیرا تجربه ثابت کرده معمولا در ابتدای هر ماه و با واریز حقوق ها، میزان تمایل شهروندان برای خرید مواد غذایی و کالاهای اساسی بیشتر می شود.
در فرصت یک هفته ای تا فرارسیدن این ماه مبارک، مسوولان مختلف اعلام کرده اند که برنامه ریزی های مناسبی برای تامین مواد غذایی و کالاهای اساسی با قیمت های مصوب صورت گرفته و نگرانی بابت کمبود این محصولات وجود ندارد.
فروش کالاهای اساسی بیش از نرخ مصوب، ممنوع!
به طوری که رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه برای ماه رمضان برنامهریزی شده است و کمبودی در زمینه ارزاق و کالاها نداریم، اظهار کرد: کالاهایی که مشمول قیمتگذاری است مثل برنج، شکر، گوشت قرمز، مرغ، زولبیا و بامیه، آش و حلیم در فروشگاههای زنجیرهای و میادین میوه و ترهبار توزیع و عرضه میشود.
قاسم نوده فراهانی درباره وضع قیمتها هم گفت: برنج هندی 18 هزار و 500 تومان، برنج تایلندی 12 هزار و 500 تومان، شکر 8 هزار و 700 تومان است و هیچ کس حق ندارد گرانتر بفروشد.
وی با اشاره به توزیع 18 کالای مشمول در همه فروشگاهها تا پایان ماه رمضان به فروشندگان و اصناف توصیه کرد بهمناسبت ماه مبارک رمضان، کالاها را با حداقل سود ممکن عرضه کنند و از ثواب این ماه بهره ببرند.
در پایان فروردین ماه، شاهد افزایش میزان خرید در بازار بنکداران خواهیم بود