خرماهای تازه در صورت بسته بندی صحیح تا حدود هشت ماه در یخچال می مانند و در صورت نگهداری در کابینت منزل یکماه بیشتر قابل استفاده نیستند.
نکاتی برای حفظ ارزش غذایی و نگهداری خرما
خرما یکی از میوه های مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد که سرشار از مواد مغذی فراوانیست و برای سلامتی مفید است. خرما انواع مختلفی دارد و بیش از 400 نوع خرما در جهان وجود دارد. به طور کلی خرما ها یا جزو دسته تَر و مرطوب هستند و یا خشک یا نیمه خشک می باشند.
خرماهای خشک یا نیمه خشک راحت تر نگهداری می شوند و ماندگاری بالاتری هم نسبت به خرمای تَر و مرطوب دارند. در این بخش به شما می گوییم انواع خرما را چگونه نگهداری نمایید تا ماندگاری بالایی داشته باشد.
ارزش غذایی خرما
خرما سرشار از کلسیم، ویتامین ب6، سدیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. خرما یک خوردنی مغذی است که گرسنگی را زود از بین می برد و با وجود شیرینی اگر مصرف آن کنترل شده باشد، سبب افزایش وزن نمی شود. اکثر انواع خرماها سدیم و کلسترول و چربی ندارند و به همین دلیل مصرف آن عارضه چندانی به وجود نمی آورد.هر 10 عدد خرما حدود 234 کالری دارد.