در ماه مبارک رمضان در کنار ارتقای روحی و معنوی روزه داران سلامت جسمانی نیز اهمیت بالایی دارد. عادات بد غذایی در این ماه ممکن است زمینهساز بروز مشکلات و بیماریهای مختلف برای بدن باشد. در این مطلب به شرح نکات مهمی پرداختهایم که روزه داران باید در این ماه برای حفظ سلامت خود رعایت کنند.
با فرارسیدن ماه مبارک رمضان مسلمانان در سرتاسر جهان خود را برای یک ماه روزه داری و نیایش آماده میکنند. دانشمندان فواید متعددی در اجرای رژیمهای شبه روزه داری یافتهاند، از تقویت سیستم ایمنی تا کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها.
در این مقاله سعی شده است تا از دیدگاهی علمی به بررسی نکاتی بپردازیم که روزه داران باید رعایت کنند تا در کنار ارتقای روح معنوی خود بتوانند سلامتی خود را نیز بهبود بخشند. بسیاری از عادات مخرب در این ماه میتواند چالشهای بسیاری را برای بدن پس از گذرندان ماه رمضان ایجاد کند.
۱. خوردن سحری را حذف نکنید
صرف نظر از خوردن وعده سحری آسان است؛ زیرا داشتن اشتها در اوایل صبح دشوار به نظر میرسد و بسیاری از مردم عادت دارند که بدون خوردن سحری روزه بگیرند. اما باید بدانید که نخوردن سحری میتواند بسیار مضر باشد.
نازیما قریشی، پزشک و محقق تغذیه توضیح میدهد که بسیار مهم است شما از این وعده صرف نظر نکنید. انتخابهای غذایی که انجام میدهید، بر انرژی شما در طول روز تأثیر میگذارد.