کیک اسفنجی کنار بستنی طعم بی نظیری دارد.
طرز تهیه کیک اسفنجی متفاوتی را به شما آموزش می دهیم.
فقط اگر دوست دارید کیک تان کمی ضخیم تر باشد می توانید یک تخم مرغ بیشتر و به ازای یک تخم مرغ ۳۰ گرم شکر و ۳۰ گرم آرد اضافه تر بریزید.
ولی با همین مقدار مواد یعنی ۲ تخم مرغ در تابه دو طرفه هم می توانید این کیک را درست کنید.
مواد لازم کیک بستنی
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
آب جوش ۱ ق غ
عسل ۱ ق چ با دلخواه
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ
مواد گفته شده برای یک لایه کیک هست
بستنی طعم دلخواه ۱ تا ۲ کیلو ؛ بستگی دارد که بخواهید لایه بستنی چقدر ضخامت داشته باشد
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. حواستان باشد زرده وارد سفیده ها نشود چون فرم نمی گیرد.
در یه کاسه خشک و تمیز سفیده ها را هم بزنید تا کمی کف کند. بعد ۲ ق غ از شکر را کمکم به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا حالت ابری پیدا کند و وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. سفیده فرم گرفته را بگذارید یخچال .
زرده را همراه شکر، وانیل و به دلخواه عسل را هم بزنید تا کرمی و کشدار بشود.
حتماً بین کار چند بار کاسه را دورگیری کنید تا بعداً کیک بوی زهم نگیرد.
آب جوش را اضافه کنید و همزمان هم بزنید.
سفیده را طی دو مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا پف آن نخوابد.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک شده را طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
اگر دوست داشتید روی کیک طرح بیندازید یکی دو ق غ از مایه کیک را بردارید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید.
داخل قالب ۲۰ در ۳۰ کاغذ روغنی بیندازید و روی آن را چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید.
مواد کاکائویی را داخل قیف بریزید و نوک آن را نازک قیچی کنید و روی کیک طرح بیندازید.
در فر ۲۰۰درجه حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
وقتی کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و روی پارچه نخی برگردانید تا خنک بشود.
کیک دوم را هم به همین روش درست کنید.
بستنی را در دمای محیط بگذارید تا شل و آبکی شود.
قالب را با آب کمی مرطوب کنید و در آن پلاستیک بیندازید، بستنی را بریزید و داخل فریزر بگذارید تا سفت شود. بعد بستنی را از قالب خارج کنید.
قالب را با دستمال نخی خشک کنید و یک لایه از کیک روی کف قالب بگذارید. بستنی را برگردانید روی آن و با یک پالت بستنی را همسطح کیک کنید و لایه بعدی کیک را بگذارید روی بستنی.
چند دقیقه در دمای محیط بگذارید تا بستنی کمی آب شود و به لایه بالایی بچسبد.
قالب را یکی دو ساعت در فریزر بگذارید تا کیک بستنی خوب خودش را بگید و بعد به سایز دلخواه برش بزنید