برای تهیه شیر برنج حتما از برنج مرغوب ایرانی که عطر و طعم خوبی دارد استفاده کنید بهتر است برنجی که استفاده میکنید نیم دانه باشد یا اینکه برنج را با روشی که در ادامه گفته میشود خرد کنید تا زودتر و با شیر کمتری بپزد.
شیر برنج یکی از دسرهای ایرانی است که طرز تهیه بسیار سادهای دارد همان طور که از نام آن پیداست مواد اصلی تشکیل دهنده آن شیر و برنج است شیر برج را میتوانید در وعده صبحانه، عصرانه یا در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کنید.
برای تهیه شیر برنج حتما از برنج مرغوب ایرانی که عطر و طعم خوبی دارد استفاده کنید بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید یا اینکه برنج را با روشی که در ادامه گفته میشود خرد کنید تا زودتر و با شیر کمتری بپزد. همان طور که گفته شد یکی از مهمترین موادی که در این دسر به کار میرود شیر است شیر دارای کلسیم فراوان است و به استحکام استخوانها و دندانها بسیار کمک میکند و به طور کلی برای بدن بسیار مفید است. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و فوت و فنهای یک شیر برنج خوشمزه آشنا شوید.
مواد اولیه لازم برای تهیه شیر برنج برای ۴ نفر
برنج ۱ پیمانه
شیر پر چرب ۶ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
چوب دارچین ۲ تکه
برگ مو ۲ عدد
نمک نوک قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین به میزان لازم برای تزئین
خلال پسته به میزان لازم برای تزئین
خلال بادام به میزان لازم برای تزئین