متخصص تغذیه و رژیم های غذایی گفت: نکته اول برای کمتر تشنه شدن اینکه غذاهایمان شور نباشد، هرچه میزان نمک کمتر باشد، نیاز به آب کمتر میشود.
خدیجه رحمانی درباره خوراکی های مفید در وعده سحری گفت: استفاده از سالاد، سبزیجات و صیفیجات به حفظ آب بدن کمک میکند. همچنین میزان پروتئین نیاز بدن به آب را افزایش میدهد، بنابراین گوشت بیش از یک واحد استفاده نشود.
وی افزود: چای و نوشیدنیهای کافئیندار محرک هستند و منجر به دفع آب و الکترولیتها میشوند نیاز به آب را افزایش میدهند.
این متخصص تغذیه گفت: استفاده از شیر و آبمیوه در سحر بلامانع است.
این گفتگو را بشنوید: