مردم اغلب شهرهای مختلف کشور ایران در ماه مبارک رمضان با توجه به سنت و پیشینه شهر خود اقدام به تهیه غذا در این ماه عزیز می کنند.
غذاهای شهر های مختلف در ماه رمضان
زمانی که نگاهی به آداب و رسوم مختلف جای جای ایران می اندازیم در گوشه و کنار آن شاهد آداب و رسوم خاصی می شویم که هرکدام به صورت مجزا دارای پیشینه دور و درازی هستند. یکی از همین سنت های مهم که مربوط به همه اقوام ایرانی میباشد سنت زیبای غذایی در مناسبت های مختلف می باشد. به عنوان مثال زمانی که شب یلدا یا عید نوروز فرا می رسد تنوع غذایی در بین مردم شهرهای مختلف کشور کاملا مشهود می شود و به قدری این سنت ها لذت بخش و نوستالژی هستند که کمتر کسی می تواند آنها را نادیده بگیرد.
ماه رمضان نیز از این امر مستثنی نیست و یکی از مناسبت های مهمی است که در بین ایرانیان و کشورهای اسلامی دیگر آداب و رسوم خاصی را تداعی می کند. اکنون که ماه رمضان فرا رسیده است باز هم شور و حال خانواده های ایرانی در بجا آوردن یک سری رسم های قدیمی دو چندان شده است و مردم طبق پیشینه شهر خود این آداب و رسوم را به جا می آورند. ما
نیز به همین بهانه در این مطلب اقدام به معرفی شهرهای مختلفی از ایران کرده است که مردمانشان در ماه رمضان سبک غذایی خاصی را تدارک می بینند، پس در این مطلب جذاب ما را همراهی کنید تا با تنوع غذایی شهرهای مختلف این کشور در ماه رمضان بیشتر آشنا شوید. برای مشاهده دستور پخت هرکدام از غذاها میتوانید با کلیک روی نام غذا وارد آشپزخانه شوید.
اردبیل
مهمترین غذای افطار مردم اردبیل در این ماه فرنی با مربای گل است. کدبانوهای اردبیلی پیش از شروع ماه رمضان با دستگاههای مخصوص یا هاون اقدام به پاک کردن برنج و خشک کردن گل محمدی می کنند. تا از گل محمدی در تهیه مربا و از آرد برنج در تهیه فرنی استفاده کنند. از جمله غذاهای دیگری که مردم اردبیل سفره های افطار خود را با آن ها رنگی می کنند می توان به آش دوغ، نان روغنی، پنیر و سبزی، سوپ حلیم، شله زرد ، آش رشته محلی و خرما های تزیین شده اشاره کرد.