کتلت از غذاهایی است دوست داشتنی است که این غذا با روش های متفاوتی در تمام دنیا تهیه می شود ولی یکی از خوشمزه ترین این روش ها تهیه آن به سبک ترکیه می باشد که با آن کتلت کتیر داغ می گویند.
طرز تهیه کتلت تکیر داغ
کتلت تکیر داغ ترکی بسیار خوشمزه و خوش طعم است و مخصوص یکی از شهر های ترکیه است. این کتلت خوشمزه با سس مخصوصش سرو میشود و با توجه به مواد اولیه آن به راحتی تهیه میشود.
مواد لازم برای 6 نفر
- گوشت گوساله : 800 گرم
- پیاز : 1 عدد متوسط
- آب : ¼ لیوان
- پودر نان خشک : 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش :1 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
- زیره سبز : 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : 2 قاشق چایخوری
- پاپریکا :1 قاشق چایخوری
- نمک : 1٫5 قاشق چایخوری
مواد لازم سس کتلت
- سس فلفل :1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی : 2 عدد بزرگ
- فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا : 1 قاشق چایخوری