“توپک خرمایی” از انواع دسر های خرمایی می باشد که دستور تهیه آسانی دارد این دسر خوشمزه از کاربردی ترین دسر های ماه رمضان نیز می باشد.
طرز تهیه توپک خرمایی
توپک خرمایی یک دسر خوشمزه و مقوی است که برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب و پرطرفدار است.
مواد لازم :
- کره : 25 گرم
- خرما : یک بسته
- پودر گردو :نصف پیمانه
- بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته پودر شده
- پودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوری
- پودر جوز هندی : یک قاشق مرباخوری
- پودر (نارگیل، پسته، گل محمدی، گردو،فندق) : برای تزیین
- دارچین ، قهوه ، کاکائو، کنجد :برای تزیین