معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مراکز تزریق واکسن به جانبازان باید شماره تلفن این افراد را اخذ و زمانی که حد نصاب ۹ نفر تکمیل شد، با آنها تماس بگیرند تا برای تزریق مراجعه کنند.
جواد معظمی با اشاره به گلایه برخی از جانبازان استان در خصوص ناهماهنگی برای تعیین زمان مشخص تزریق واکسن کرونا در مراکز اعلام شده و مراجعه چند باره به این مراکز، توضیح داد: برخی از نمونههای واکسن کرونا مثل اسپوتنیک به صورت آمپول و تزریق آن تک نفره است ولی برخی نمونههای دیگر به صورت ویال بوده و برای ۱۰ نفر مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: اگر واکسن ویالی کرونا متقاضی لازم را نداشته باشد و به عنوان مثال در بازه زمانی شش ساعته به دو نفر تزریق شود، دیگر قابل استفاده نیست و چارهای جز دور ریز آن وجود ندارد.
وی توضیح داد: بر این اساس برای تزریق این نوع واکسن کارکنان مراکز بهداشت صبر میکنند تا حد نصاب ۱۰ نفر تکمیل شود تا تزریق صورت بگیرد.
این مسئول اضافه کرد: زمانی که کادر بهداشت و درمان در اولویت تزریق واکسن قرار داشت مشکل کمبود متقاضی نداشتیم و سهمیه آنها طبق برنامه ریزی صورت گرفته و بدون معطلی تزریق میشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز توضیح داد: با خاصتر شدن گروههای اولویتدار گاه مشکل کمبود متقاضی برای تزریق واکسن پیش میآید و البته در این شرایط مراکز تزریق واکسن باید برنامه ریزی لازم را صورت دهند تا مراجعه کنندگان دچار سردرگمی و معطلی نشوند.
معظمی تصریح کرد: به عنوان مثال مراکز تزریق واکسن به جانبازان باید شماره تلفن این افراد را اخذ و زمانی که حد نصاب ۹ نفر تکمیل شد، با آنها تماس بگیرند تا برای تزریق مراجعه کنند.
این مسئول توضیح داد: با توجه به اینکه در حال حاضر تزریق واکسن بر اساس گروههای اولویت دار انجام میشود، امکان استفاده از سهمیه یک گروه برای افراد دیگر وجود ندارد و اگر برای تزریق واکسن به درستی برنامه ریزی نشود، شاهد هدر رفت واکسنهایی خواهیم بود که با هزینه و مشکلات زیاد وارد کشور شدهاند.