ارزش بازار بیت کوین ممکن است ۵ تا ۶ ماه آینده دوبرابر شود.شاید این خبر در روزهای اخیر عجیب باشد ، روزهایی که بیت کوین در حال ریزشی سنگین است اما برخی همچنان بر این خط خبری مانور میدهند تا روشن شود ریسک این بازار بسیار بالاست.
بررسی رویدادهای چند هفته گذشته بازار رمزارز نشان می دهد که همچنان بسیاری از سرمایه گذاران برای ورود به بازار رمزارز و خرید بیت کوین محتاط هستند.زیرا آنها دیده اند که چطور یک توییت از یک میلیاردر در توییتر باعث می شود که نزدیک به ۱۵ درصد قیمت یک ارز دیجیتال بریزد و به دنبال آن البته خوشحالی سرمایه گذارانی را دیده اند که در کمترین زمان ممکن ارزش سرمایه هایشان چندین برابر شده است.
تقریبا این روزها خیلی ها به دنبال راهی بر شرط بندی بر روی آینده کریپتوکارنسی (ارزهای دیجیتال) هستند.
۱۲ میلیون ایرانی در بازار رمزارز
در ایران نیز بازار رمزارز با استقبال عجیب سرمایهگذارانی روبرو شده است که از بازارهای سنتی ناامید هستند و دیگر سودی را در سرمایهگذاری در بازارهای ارز و طلا و سکه و مسکن و خودرو برای خود متصور نیستند . ریزش بورس نیز سهامداران را با بحران روبرو کرده است اما در این بازار عجیب و پرریسک، تعداد زیادی از ایرانیان ورود کرده اند . رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به فعالیت سایتهایی در کشورمان بدون نظارت بانک مرکزی در حوزه رمزارزهایی با منشاء خارجی، گفته است: برآورد ما این است این سایتها روزانه بین سه تا پنج هزار میلیارد تومان تبادل دارند و این موضوع نشان میدهد که ضابطهمند کردن آنها ضروری است و بانک مرکزی باید در این باره ورود کند.
محمدرضا پورابراهیمی با بیان اینکه در ضابطهمند کردن مبادلات رمزارزها با منشاء خارجی و وظایف بانک مرکزی ورود کردیم، گفت: شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما باید در این باره اطلاع رسانی کنند.
از سوی دیگر طبق براورد اتاق بازرگانی ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمز ارزها شدهاند؛ ۷۷ درصد آنها با هدف حفظ ارزش پول پا به این بازار گذاشتهاند.فرزین فردیس، نایب رئیسکمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران گزارشی درباره رمزارزها ارائه کرده و در جریان ارائه این گزارش گفت: ارزش کل بازار رمزارزها در جهان تا ۸ می ۲۰۲۱ به ۲۴۶۰ بیلیون دلار رسیده و ارزش کل بازار بیت کوین طی همین مدت ۱۱۱۰ بیلیون دلار برآورد شده است. همچنین تعداد رمزارزهای پذیرش و لیست شده در صرافیهای معروف دنیا تا ۱۵ آوریل ۲۰۲۱ عدد ۴۷۰۱ را نشان میدهد. در حالی که تعداد رمزارزها در سال ۲۰۱۳ تنها ۶۶ عدد بود.
او با اشاره به کوچ ۵۰ میلیون دلار سرمایه از پلت فرمهای داخلی در ۹۰ ساعت به دنبال ابلاغ بخشنامه شاپرک به شرکتهای پرداخت یار گفت: بررسیها نشان میدهد که ۲.۵ میلیون حساب کاربری رمز ارز در صرافیهای داخلی وجود دارد که با احتساب کارکرد چهار یا پنج به یک، حدوداً دوازده میلیون نفر در ایران رمز ارز دارند.