علی لاریجانی کارزار انتخابات ۱۴۰۰ را پرقدرت آغاز کرده است. رئیس پیشین مجلس در یک هفته گذشته نشان داده، نه تنها عزم جزمی برای رسیدن به پاستور دارد بلکه قرار است این کار را با برنامهای منسجم و بر مبنای عقلانیت انجام دهد.
شنبه گذشته (۲۵ اردیبهشت) آخرین روز ثبتنام نامزدهای داوطلبی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم بود. روزی که بسیاری از مدعیان اصلی انتخابات ۱۴۰۰ با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور، علاوه بر نامنویسی برای حضور، نطقهای انتخاباتی خود را از همان ساختمان خیابان فاطمی به گوش مخاطبانشان رساندند.
از همان روز، کارزار انتخابات ۱۴۰۰ و صفآرایی مدعیان آغاز شد و بسیاری از کسانی که تا روز آخر عنوان کرده بودند قصد حضور در رقابتهای انتخاباتی را ندارند، با ثبتنام صبحگاهی لاریجانی، به تکاپو افتادند و برای ایجاد جبههای خاص در مقابل او، به سمت وزارت کشور یورش بردند و سونامی نامنویسی نامزدهای اصولگرا به راه افتاد.
هرچند هنوز شورای نگهبان کاندیداهایی را که صلاحیتشان احراز شده، معرفی نکرده است اما لاریجانی، رئیسی، جلیلی، جهانگیری و رضایی از جمله شخصیتهایی هستند که احتمال احراز نشدن صلاحیتشان بسیار کم است و به همین دلیل اقدامات و اظهارات انتخاباتی خود را برای رقابتی تقریبا یک ماهه آغاز کردهاند.
نطق آتشین
طی هفته گذشته این علی لاریجانی بوده که با چند اقدام خاص، فضای رسانهای و تبلیغاتی هفته اول رقابت را در دست گرفته است. لاریجانی از همان دقایق ابتدایی حضوش در ستاد انتخابات و با نطق آتشین خود نشان داد که با دست پر به صحنه آمده است. او در نطق انتخاباتی خود با گفتن این جمله که "حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود"، نشان داد که چه کسی را رقیب اصلی خود میداند و کنایهای هم به حل نشدن مشکلات با "سوپرمنبازی" و یا "کلید جادویی" زد تا مرزبندی خود را علاوه بر کاندیداهایی که خود را ناجی ایران می نامند مشخص کند.
استفاده از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی قدم دیگر لاریجانی بود. او پیش از ثبتنام با ایجاد یک حساب کاربری در توییتر نوشت: «شرایط سخت، تصمیمهای شجاعانه میخواهد. بسمالله الرحم الرحیم...» و البته با هشتگ "نه کلید نه چکش"، بر مواضع خود در نظق انتخاباتیاش تاکید کرد.
هشتگ سازیهای لاریجانی هم در نوع خود جالب توجه بود. او در توییت بعدیاش نوشت: « تعامل هوشمندانه با غرب، همکاری سازنده با شرق و برادری با کشورهای منطقه، پیششرط پیشرفت اقتصادی و جهش تولید است. هر کسی که با این گزاره مخالف است صراحتاً توضیح دهد که چگونه میخواهد مشکلات اقتصادی ایران را حل کند؟ دوران کلیگویی و فرار از پاسخ به سوالات سخت به سر آمده است.» استفاده از هشتگ "سوالات سخت" نشان داد که لاریجانی برای رقبای خود که مدتهاست تنها با شعارهایی دهانپرکن به دنبال سوءاستفاده از وضعیت سخت معیشتی مردم هستند، سوالات سختی تدارک دیده است و میخواهد بیبرنامه بودن آنان را به رخشان بکشد.