اگر میخواهد همیشه و بدون هیچ ریسکی کوکو سبزی هایتان را در مهمانی ها و پذیرایی ها به رخ بکشید ،ما را دنبال کنید تا علت وار رفتن کوکو و مشکلات دیگرش را برای شما رفع کنیم.
کوکو سبزی و راه های جلوگیری از وا رفتن آن
کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و در بین انواع کوکوها دارای پرطرفدارهاست که طرز تهیه آن علاوه بر ساده بودن دارای نکاتی است که حتما باید رعایت شود تا کوکو وا نرود و بسیار شیک و مجلسی سرو شود.
برای وا نرفتن کوکو سبزی چه باید کرد ؟
- از تخم مرغ بیشتری استفده کنید.
- از تابه نچسب مناسب استفاده کنید.
- برای وا نرفتن سبزی مقداری آرد به آن اضافه کنید.
- روغن برای سرخ کردن کوکو باید کاملا داغ شده باشد.
- ابتدا تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنید و بعد سبزی را اضافه کنید.
- از مقدار خیلی کم جوش شیرین برای وا نرفتن کوکو سبزی استفاده کنید.
- اگر سبزی یخی بود باید اجازه دهید یخش کاملا آب شود.چون سبزی یخ زده آب می ندازد.
- حتما باید یک طرف کو کو سرخ شود و سمتی که رو به بالاست کاملا حالت پخته و سفت پیدا کند و بعد برگردانده شود.
- اجازه دهید یخ سبزی کاملا آب شود و بعد یک عدد پیاز را رنده کنید و به سبزی اضافه کنید و سبزی را روی حرارت کم قرار دهید تا آبش کاملا تبخیر شود و
- وقتی آب سبزی کاملا کشیده شد ، حرارت را خاموش کنید و بگذار سبزی خنک شود.