خبرهای انتخاباتی شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۰ را میتوانید در این گزارش لحظه به لحظه دنبال کنید. خبرهایی از ستادهای انتخاباتی نامزدها و کنایه و حرف و حدیثهای رقبا.
همتی: بدون رفع تحریم و رابطه با جهان معیشت مردم بهتر نمیشود
عبدالناصر همتی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: معیشت اولین دغدغه مردم است و رفاه مهمترین نیاز آینده کشور.اما شرط لازم برای تحقق این دو به، داشتن بینش اقتصادی در اعمال سیاستهای اجرایی و تنش زدایی در سیاست خارجی و شرط کافی داشتن سیاستهای اقتصادی دانش محور و غیر پوپولیستی است
وی در ادامه نوشت: «تعامل، از خانه تا جهان» شعار دولت من است. بدون توافق برای رفع تحریم و بهبود رابطه با جهان و منطقه و بدون توافقهای مسالهمحور در داخل میان نیروهای سیاسی و اجتماعی و میان حاکمیت و شهروندان نه میتوان وضعیت معیشت مردم را بهتر کرد،نه حکمرانی را باکیفیت تر و نه ایران را قدرتمندتر.
محمود زمانی قمی رئیس ستاد مهرعلیزاده شد
محسن مهرعلیزاده، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری دوره سیزدهم، محمود زمانی قمی عضو هیاتمدیره بنیاد باران با سابقه استانداری ۴ استان کشور را به عنوان رئیس ستاد مرکزی خود معرفی کرد.
مهرعلیزاده پیش از این محمدجواد حقشناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و عضو شورای شهر تهران را به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی خود منصوب کرده بود.
محسن رضایی: اهانت به اقوام ایرانی جرم است
محسن رضایی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درگفتگوی خود در رسانه ملی به تبیین نگاه فرهنگی دولت «اقدام و تحول» پرداخت و گفت: اهانت به اقوام ایرانی را به عنوان یک جرم تلقی می کنم و لایحه آن را به مجلس خواهم فرستاد. زبان مادری اقوام ایرانی را در مدارس جاری و ساری خواهم کرد.
رضایی در خصوص «فرهنگ کار و آسیب های اجتماعی» گفت: نفرت از کار در ایران ذاتی نیست. راحت طلبی به جنبه تربیتی ایرانیان ربط دارد. مبنای نظام آموزشی را باید به تربیت و ساماندهی رفتاری بگردانیم. کار را باید از مدارس آغاز کنیم و سازگاری با کار را باید از مدارس آموزش داد. من زمانی که دبیرستان بودم، تابستان ها کار می کردم. وقتی دانشجو بودم هم در کارخانه ارج کار می کردم. ما باید به مساله تربیت و روحیه خلاقیت و فعالیت و مهارت آموزی توجه کنیم. دانشکده های ما باید به مهارتکده تبدیل شوند. در کنار اندیشکده به مهارتکده نیاز داریم.
وی در بخش دیگری از این برنامه در خصوص نظرش درباره «شورای عالی انقلاب فرهنگی» و «شورای فرهنگ عمومی» گفت: متولیان فرهنگی همه در دولت نیستند. حوزه های علمیه و دستگاه های فرهنگی مرتبط به نهاد رهبری هم کارهای خوبی را دارند. با مشورت مقام معظم رهبری اختیاراتی را برای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهم گرفت و شورای انقلاب فرهنگی را به این سمت خواهم برد که تاثیر گذار باشد وگر نه بهتر است وظیفه این شورا را به نهادهای دیگر بسپاریم.
مهرعلیزاده: نرخ ارز باید در بازار تعیین شود
«محسن مهرعلیزاده» صبح امروز شنبه در گفت وگویی با اشاره به برخی از نابسامانیهای بازار ارز اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات کشور در چند سال گذشته که منجر به رکود و مشکلات دیگر شد، نرخ ارز و افزایش آن بود.
وی اضافه کرد: برای عبور از این مشکل نرخ ارز دستوری و ارز ۴۲۰۰ یکی از راهکارهای دولت بود اما این شیوه از نرخگذاری نه تنها موفق نبود بلکه هم رانت ایجاد کرد و هم موجب فساد شد. من موافق این گونه مدیریت بازار ارز نیستم و باید اینگونه نرخ گذاریها متوقف شود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: برخی این ارز را دریافت کردند اما نه در کار تولید سرمایه گذاری شد و نه واردات به سرانجام رسید و آنان به ریش مردم و دولت خندیدند.
مهرعلیزاده با بیان اینکه برای پیشگیری از چنین اتفاقاتی باید نرخ ارز دستوری حذف شود، گفت: من معتقد به یکسان سازی نرخ ارز هستم و باور دارم که قیمت ارز باید در بازار تعیین شود و دولت دخالتی نکند چون دخالت موجب ایجاد رانت و فساد خواهد شد.