فینگرفودها به غذاهای لقمهای گفته میشود که میتوان آنها را بدون قاشق و چنگال و با با دو انگشت به دهان گذاشت. فینگرفودها به دلیل سهولت در سر و و پذیرایی؛ همچنین تنوعی که در شکل، رنگ و طعم دارند، برای پذیرایی در جشنها و مهمانیها بسیار مورد توجه هستند.
فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذاهایی گفته میشود که بسیار کوچک و لقمهای هستند و میتوان آنها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت. امروز فینگرفودها نوعی سبک غذایی خاص به شمار میروند که به دلیل تنوع در رنگ، طعم و شکل وقتی کنار هم در یک سینی قرار میگیرند، بسیار چشمنواز و اشتها برانگیز هستند. خلاقیت در آشپزی یکی از مهمترین عوامل در تهیه انواع فینگرفود است.
به گزارش فرارو، فینگرفودها انواع مختلفی دارند: فینگرفودهای گرم، سرد، دریایی و.... فینگرفودها امروز به خاطر راحتی سرو و پذیرایی در بسیاری از مهمانیها، جشن تولد، سمینارها، میزهای بار رستوران، جشنهای مهد کودک و مدرسه و... حضور فعال دارند. در مطلب پیش رو برآنیم تا طرز تهیه چند نوع فینگر فود ساده و در عین حال خوشمزه و لذیذ را با شما به اشتراک بگذاریم.
بخوانید...
طرز تهیه کاناپ تن ماهی؛ فینگرفودی جذاب و خوشمزه
طرز تهیه راتای مرغ، فینگرفودی مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه کاناپ مرغ، فینگرفود مجلسی و خوشمزه